المقادير:
فخدة خروف، كوب زبادى، ملح وفلفل، بصل مفروم، توم مفروم، زعتر، بهارات لحمة، شوية حبهان.
طريقة الاعداد:
تجيبى الفخدة المغسولة وتنشفيهامن المية وتخلطى كوب زبادى مع الملح
والفلفل والبصل والتوم وزعتر وبهارات لحمةو شوية حبهان صغير وتلفى الفخدة
فى ورق الفويل وتحطيها فى التلاجة 24 ساعة.
وبعدين تحطيها زى ما هى كدة فى الفرن لحد ما تستوى وبعد ساعتين او تلاتة
تشيلى الفويل وتشيلى الخلطة من عليها وتحطيها تحت الشواية وتقلبيها علشان
تحمر من كل حتة. ]